Ontdekken

EET, ONTDEK EN ERVAAR

Vind de verborgen pareltjes van Den Haag.

WAT IS ER TE DOEN?

Ontdek wat de locals leuk vinden.

WAT IS ER TE ZIEN?

Plaatsen om nieuwe herinneringen te creëren.

WAAR KUN JE GAAN ETEN?

Lokale restaurants en lekkernijen.

Loop door de stad.

Online Haagse wandelroutes nemen u mee langs de verborgen pareltjes en hotspots in Den Haag: van strand tot winkelstraten en van restaurants tot paleizen. Elke route heeft zijn eigen thema met zorgvuldig gekozen bezienswaardigheden. Navigeer moeiteloos met uw mobiel door de stad als een echte local. Zonder gids, en u hoeft niet eens een app te downloaden. Geniet hier gratis van de Haagse wandelroutes.

De locals laten u graag de stad zien.

Leer de stad kennen als een local met een Stroll Buddie: hij of zij zal u zijn of haar persoonlijke verhaal vertellen en u enkele van de verborgen pareltjes laten zien. Stroll Buddies ontmoeten u graag en zorgen ervoor dat u zich welkom voelt in Den Haag! En het is gratis.

GENIET VAN HET NACHTLEVEN

De Grote Markt is dé plek om naartoe te gaan. Een plein in het stadscentrum vol met bars, restaurants en gezelligheid! Hier vinden veel livemuziekfestivals plaats. Of ga gewoon overdag voor een uitstekende koffie of ontbijt. Zeta is de favoriet van de Nederlandse premier.

Ziet dit er leuk uit? Bekijk onze accommodaties.

HET STRAND VAN SCHEVENINGEN

Er zijn maar weinig Europese steden die het allemaal kunnen bieden: winkels, cultuur, geschiedenis en ... het strand. De perfecte plek om van de zon te genieten, uit eten te gaan, naar een festival te gaan of voor sporten zoals surfen.

CULTUUR & GESCHIEDENIS

Ontdek Den Haag als cultuurstad: theaters, musea en de koninklijke stad met paleizen. Vergeet niet het Vredespaleis en de residentie van de koning, Huis ten Bosch, te bezoeken.

MUSEA

Den Haag heeft veel te bieden: bekijk klassieke auto's in het Louwman Museum bij Wassenaar. Moderne kunst in Voorlinden. En midden in het centrum is Escher in Het Paleis te vinden, voor alle leeftijden een geweldige plek om te bezoeken.

Ziet dit er leuk uit? Bekijk onze accommodaties.

RESTAURANT BOGOR

Een ouderwets Indonesisch restaurant in twee huiskamers. Geniet van het erfgoed van Den Haag: Indonesische huisgemaakte rijsttafel.

APPELTJE EITJE

Ontbijt, lunch, gebak of gewoon een goede koffie bij dit lokale juweeltje. Gelegen in zowel het Zeeheldenkwartier als vlakbij het strand van Scheveningen.

CAPRIOLE CAFÉ

Kent u een restaurant dat zijn eigen koffie zet en een kleine haven heeft? Ontdek Capriole op industrieterrein Binckhorst in Den Haag.

CONTACT OPNEMEN

Neem nu contact met ons op voor meer informatie.

Bel ons

U kunt ons dagelijks van 12:00 uur tot 21:00 uur bereiken op +31 70305 1000

Stuur ons een e-mail

Stuur de receptie een e-mail en we proberen binnen enkele uren te reageren. Als u ons 's nachts e-mailt, kunt u de volgende ochtend een antwoord verwachten.

Kom langs en praat met ons

U bent van harte welkom om bij ons langs te komen. Onze receptie is elke dag van 12:00 uur tot 20:00 uur geopend voor alle vragen. We zitten op het Rijswijkseplein 786, pal naast treinstation Den Haag HS.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.