VOLG NU

EET, ONTDEK EN ERVAAR

Vind de verborgen pareltjes van Den Haag.

WAT TE DOEN

Ontdek wat de lokale bevolking leuk vindt.

WAT TE ZIEN

Plekken om nieuwe herinneringen te creëren.

WAAR TE ETEN

Lokale restaurants en delicatessen.

Loop door de stad.

Online Den Haag wandelroutes voeren je langs de verborgen pareltjes en hotspots in Den Haag: van strand tot winkelstraten en van restaurants tot paleizen. Elke route heeft zijn eigen thema met zorgvuldig gekozen bezienswaardigheden. Navigeer moeiteloos met je mobiel door de stad als een echte local. Zonder gids. En je hoeft niet eens een app te downloaden. Geniet hier gratis van de Haagse wandelroutes.

De lokale bevolking laat je graag de stad zien.

Leer de stad kennen als een local met een Stroll Buddie: hij of zij vertelt je hun persoonlijke verhaal en laat je enkele van de verborgen pareltjes zien. Stroll Buddies ontmoeten je graag en zorgen ervoor dat je je zeer welkom voelt in Den Haag. En het is gratis!

GENIET VAN HET NACHTLEVEN

De Grote Markt is de place to be. Dit plein in het stadscentrum barst van de bars, restaurants en gezelligheid! Hier vinden veel live muziekfestivals plaats. Of ga overdag gewoon voor een uitstekende koffie of ontbijt. Zeta is de favoriet van de Nederlandse premier.

Lijkt dit je leuk? Bekijk onze accommodaties.

SCHEVENINGEN STRAND

Weinig Europese steden kunnen het allemaal bieden: winkels, cultuur, geschiedenis en... het strand. De perfecte plek om van de zon te genieten, te dineren, mee te doen aan een festival of om te sporten zoals surfen.

CULTUUR & GESCHIEDENIS

Ontdek Den Haag als cultuurstad: theaters, musea en Koninklijke stad met zijn paleizen. Vergeet niet een bezoek te brengen aan het Vredespaleis en de residentie van de koning, Huis ten Bosch.

MUSEA

Den Haag heeft veel te bieden: bekijk klassieke auto's in het Louwman Museum bij Wassenaar. Moderne kunst in Voorlinden. En midden in het centrum vind je Escher in Het Paleis, een geweldige plek om voor elke leeftijd te bezoeken.

Lijkt dit je leuk? Bekijk onze accommodaties.

BOGOR RESTAURANT

Een ouderwets Indonesisch restaurant in twee huiskamers. Geniet van het erfgoed van Den Haag: Indonesische huisgemaakte "Rijsttafel".

APPELTJE EITJE

Ontbijt, lunch, gebak of gewoon een goede koffie bij dit lokale juweeltje. Gelegen in zowel het Zeeheldenkwartier als vlakbij het strand van Scheveningen.

CAPRIOLE CAFÉ

Kent u een restaurant dat zijn eigen koffie brouwt en een kleine jachthaven heeft? Ontdek Capriole op industrieterrein Binckhorst in Den Haag.

CONTACT

Neem nu contact met ons op voor meer informatie.

Bel ons

U kunt ons dagelijks van 12 uur tot 00 uur bereiken op +21 00 31 70

Stuur ons een email

Stuur de receptie een e-mail en we proberen binnen enkele uren te reageren. Als u ons 's avonds mailt, kunt u de volgende ochtend een antwoord verwachten.

Kom langs en praat

U bent van harte welkom om ons te bezoeken. Elke dag van 12 tot 21 uur is onze receptie geopend om al uw vragen te beantwoorden. Wij zijn gevestigd op het Rijswijkseplein 00, direct naast het treinstation Den Haag HS.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Beleid en Algemene Voorwaarden van toepassing zijn.