Ga op onderzoek uit

EET, ONTDEK EN ERVAAR

Vind de verborgen pareltjes van Den Haag.

WAT IS ER TE DOEN

Ontdek wat Hagenaars en Hagenezen leuk vinden.

WAT TE ZIEN

Plekken om nieuwe herinneringen te creëren.

WAAR TE ETEN

Lokale restaurants en delicatessen.

Loop door de stad.

Deze online Den Haag wandelroutes voeren je langs de verborgen pareltjes en hotspots in Den Haag: van strand tot winkelstraten en van restaurants tot paleizen. Elke route heeft zijn eigen thema met zorgvuldig gekozen bezienswaardigheden. Navigeer moeiteloos met je mobiel door de stad als een echte local. Zonder gids. En je hoeft niet eens een app te downloaden. Geniet hier gratis van de Haagse wandelroutes.

De locals laten u graag de stad zien.

Leer de stad kennen als een local met een Stroll Buddie: hij of zij vertelt je hun persoonlijke verhaal en laat je enkele van de verborgen pareltjes zien. Stroll Buddies ontmoeten je graag en zorgen ervoor dat je je zeer welkom voelt in Den Haag. En het is gratis!

GENIET VAN HET NACHTLEVEN

De Grote Markt is dé plek om naartoe te gaan. Een plein in het stadscentrum vol met bars, restaurants en gezelligheid! Hier vinden veel livemuziekfestivals plaats. Of ga gewoon overdag voor een uitstekende koffie of ontbijt. Zeta is de favoriet van de Nederlandse premier.

Ziet dit er leuk uit? Bekijk onze accommodaties.

SCHEVENINGEN STRAND

Er zijn maar weinig Europese steden die het allemaal kunnen bieden: winkels, cultuur, geschiedenis en... het strand. De perfecte plek om van de zon te genieten, te dineren, naar een festival te gaan of te sporten als surfen op zee.

CULTUUR & GESCHIEDENIS

Ontdek Den Haag als cultuurstad: theaters, musea en de koninklijke stad met paleizen. Vergeet niet het Vredespaleis en de residentie van de koning, Huis ten Bosch, te bezoeken.

MUSEA

Den Haag heeft veel te bieden: bekijk klassieke auto's in het Louwman Museum bij Wassenaar. Moderne kunst in Voorlinden. En midden in het centrum vind je Escher in Het Paleis, een geweldige plek om voor elke leeftijd te bezoeken.

Ziet dit er leuk uit? Bekijk onze accommodaties.

BOGOR-RESTAURANT

Een ouderwets Indonesisch restaurant in twee huiskamers. Geniet van het erfgoed van Den Haag: Indonesische huisgemaakte "Rijsttafel".

APPELTJE EITJE

Ontbijt, lunch, gebak of gewoon een goede koffie bij dit lokale juweeltje. Gelegen in het Zeeheldenkwartier en vlakbij het strand in Scheveningen.

CAPRIOLE CAFÉ

Kent u een restaurant dat zijn eigen koffie zet en een kleine haven heeft? Ontdek Capriole op industrieterrein Binckhorst in Den Haag.

CONTACT

Neem nu contact met ons op voor meer informatie.

Bel ons

U kunt ons dagelijks van 12:00 uur tot 19:00 uur bereiken op +31 70 305 1000

Stuur ons een email

Stuur de receptie een e-mail en we proberen binnen enkele uren te reageren. Als u ons 's nachts e-mailt, kunt u de volgende ochtend een antwoord verwachten.

Kom langs en praat met ons

U bent van harte welkom om ons te bezoeken. E-mail ons voor een afspraak. Wij zitten op Rijswijkseplein 777, direct naast treinstation Den Haag HS.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Beleid en Algemene Voorwaarden van toepassing zijn.