Algemene voorwaarden

Creditcard autorisatie

Om een ​​van onze appartementen te reserveren, hebben we geen creditcard nodig op het moment van boeking. Bij het inchecken is echter een creditcard vereist.

 • Bij het inchecken is een geldige creditcard vereist
 • De kaart moet op naam staan ​​van de gast die in het appartement verblijft
 • Een autorisatie van € 200,- (niet betalen) wordt vastgehouden tot de dag na het uitchecken. U valideert de transactie met uw pincode.
 • In geval van overtreding van de huisregels (zie hieronder) of schade aan het appartement, gaat u akkoord met de afschrijving op uw creditcard
 • Contante stortingen of bankkaartstortingen worden niet geaccepteerd

Betaling

Het volledige bedrag dient te worden betaald voordat u incheckt in het appartement. U kunt tijdens het inchecken online betalen. Wij accepteren zowel debet- als creditcards voor de betaling van het appartement. Contante betalingen kunnen uitsluitend op afspraak bij de receptie worden geregeld. Houd er rekening mee dat contant geld niet wordt geaccepteerd voor de borg.

Bij betaling met creditcard wordt het bedrag direct in rekening gebracht op het moment van de transactie.

Annuleringsvoorwaarden

Hallo daar! Wij helpen u graag verder met wijzigingen in uw reserveringen of annuleringen. De annuleringskosten staan ​​hieronder vermeld. Neem voor alle wijzigingen in uw boeking contact op met stay@thepenthouse.nl of bel 31 70 305 1000 tijdens openingstijden.

 • Als de reservering ten minste 21 dagen voor aankomst wordt geannuleerd, wordt het totale bedrag terugbetaald
 • Bij annulering tussen 20 dagen en 15 dagen voor aankomst wordt 25% van het verschuldigde bedrag in rekening gebracht
 • Bij annulering tussen 14 dagen en 7 dagen voor aankomst wordt 50% van het verschuldigde bedrag in rekening gebracht
 • Bij annulering tussen 7 dagen tot de dag van aankomst wordt 100% van het verschuldigde bedrag in rekening gebracht
 • Tickets / reserveringen voor arrangementen en speciale dagen zoals Valentijn, Kerst, Oud en Nieuw en andere kunnen tot 30 dagen voor het evenement / uw aankomstdatum kosteloos worden geannuleerd. Daarna kunnen ze worden overgedragen naar een andere naam, maar worden ze niet gerestitueerd. Voor deze data en evenementen kan een aanbetaling van 100% vereist zijn om uw reservering te garanderen.

huisregels

Omdat al onze appartementen zich in een woongebouw bevinden, gelden er strikte huisregels. Wij vragen om uw begrip en naleving om een ​​perfect verblijf of al onze gasten te garanderen en om onze buren te beschermen.

Bij het accepteren van de sleutels gaat u akkoord met de huurvoorwaarden van The Hague Tower, inclusief het betalen van een borg indien van toepassing en de onderstaande boetes bij niet-naleving. Bij het inchecken wordt een kopie van uw identiteitsbewijs geregistreerd. Houd er rekening mee dat het niet naleven van de huisregels zal leiden tot onmiddellijke annulering van uw verblijf, zonder recht op restitutie.

 • Check-out tijd is 12 uur
 • Er is een strikt niet-rokenbeleid in de appartementen en het hele gebouw. De maximale boete voor roken en het resetten van de brandmelders is €1500,-. Wanneer u de rookmelder activeert, moet de brandweer alle systemen resetten en moet het gebouw mogelijk worden ontruimd.
 • De maximale bezetting is 2 gasten. Alleen indien vooraf gereserveerd, kunnen er maximaal 2 extra gasten verblijven tegen een toeslag per nacht. De kosten voor niet-geregistreerde gasten bedragen € 175,- per gast, per nacht. Als er niet-geregistreerde gasten in uw appartement aanwezig zijn, kan uw verblijf worden beëindigd.
 • Na 23:00 uur is er geen bezoek meer toegestaan. De toeslag voor extra gasten die geen reservering hebben is €175, - per gast.
 • Privéfeesten of diners zijn niet toegestaan ​​bij de appartementen, dit is een woongebouw. Bij het hosten van een feest vervalt automatisch uw verblijfsrecht en een boete van € 750,-. The Hague Tower heeft 24-uurs beveiliging. Luide muziek of lawaai is niet toegestaan. Ook het gebruik van lachgas of drugs is ten strengste verboden en heeft dezelfde straf.
 • Schoonmaak is inbegrepen aan het begin en einde van uw verblijf. Houd er rekening mee dat elke buitengewone schoonmaak die moet worden geregeld, ertoe kan leiden dat de extra schoonmaakkosten bij u in rekening worden gebracht. Voorbeelden hiervan zijn het appartement schoonmaken na het roken, een feestje of het verlaten van de keuken met eten en vuile vaat.
 • Je gaat akkoord met video-opname van alle bezoekers bij de ingang, in de liften en alle gangen van het gebouw. Op verzoek worden video-opnamen aan de politie ter beschikking gesteld.
 • U gaat akkoord met elektronische monitoring van de geluidsniveaus in uw appartement. Er vindt geen enkele opname plaats, alleen een registratie van geluidsniveaus. Als u een geluidsalarm veroorzaakt en wij hebben uw mobiele telefoonnummer geregistreerd, dan krijgt u een eerste waarschuwing per telefoon. Als u een tweede alarm veroorzaakt, wordt het beveiligingsbedrijf op de hoogte gebracht en kan uw verblijf beëindigen.
 • Tussen 23:00 en 07:00 uur geldt er geen geluidsbeleid voor de appartementen en het gebouw
 • Politie, brandweer of ambulance bel 112.
 • Controleer de dichtstbijzijnde nooduitgang en maak geen gebruik van de liften in geval van brand.

Contact

Contact opnemen The Hague Tower receptie kunt u bellen met 070-3051000, of buiten onze openingstijden met Westvliet Security via 070-3900254.